joi, 2 aprilie 2020

Sylvain Laforest: Putin și Trump vs Noua Ordine Mondială: Bătălia finală

Un alt punct de vedere al unei persoane pe care o respect

2 aprilie 2020de Steve Beckow

Scriitorul pare că nu are cunoștință de armata pozitivă, dar aspectul său asupra lui Putin (și Trump) este instructiv.
Aici sunt aruncate o cantitate corectă de hotărâri. S-ar putea să fie nevoie să vă îndoiți prin ele pentru a ajunge la punctele lui. 
Nu sunt conștient de numeroase articole care oferă punctul de vedere rusesc cu atâta lățime ca domnul Laforest.
Urmărește-mă să fiu numit socialist sau comunist pentru a posta un articol care oferă punctul de vedere rus. (Nu sunt nici eu. Sunt centrist.)



Putin și Trump vs Noua Ordine Mondială: Bătălia finală
Sylvain LAFOREST, Revizuirea orientală, 31/03/2020

Trăim vremuri emoționante.
Necunoscutul care se prezintă pentru noi toți este atât de încântător, cât și de înfricoșător. Exilarant pe termen lung, dar destul de înfricoșător pe termen scurt. În cele din urmă, toate imperiile mor și suntem în faza terminală a Noii Ordini Mondiale care nu se va recupera din jocul de ruletă rusă pe care l-a jucat, pentru Vladimir Putin i-a înmânat o armă încărcată și a tras trăgaciul.
Ultimele săptămâni au pus totul la punct pentru ultima luptă. Există atât de multe fapte și evenimente diferite, la stânga și la dreapta, și voi încerca să fac tot posibilul să rămân metodic în această expunere complicată. Bare cu mine, mă lupt de trei săptămâni cu acest articol din cauza cantității nesăbuite de detalii suplimentare pe care le oferă în fiecare zi. S-ar putea să fi fost un moment greșit să renunț la fumat, dar mă bucur de o provocare bună.

Aruncarea de dolari
Este necesar un mic context. Conceptul de la Noua Ordine Mondială este pur și simplu dorința unei mâini de bancheri internaționali care doresc să guverneze din punct de vedere economic și politic întreaga planetă ca o singură familie fericită. A început în 1773 și, dacă a trecut prin schimbări importante de-a lungul anilor, conceptul și obiectivul nu au schimbat o iota.
Din păcate pentru ele, băncile internaționale care au jefuit planeta prin dolarul american din 1944 sunt acum amenințate de hiperinflație, deoarece mașina lor de tipărire se rotește de ani de zile pentru a-și acoperi cheltuielile absurde pentru a susține războaiele de petrol și resurse pe care le-au făcut în final pierdute.
Pentru a preveni această hiperinflație viitoare, au generat un atac de virus asupra a patru țări (China, Iran, Italia și acum Statele Unite) pentru a răspândi panica în populație, cu ajutorul prețios al mediilor ignominioase ale acestora.
Chiar dacă acest virus corona nu diferă de virușii noi care atacă oamenii în fiecare an, mass-media sperie oamenii să se izoleze în mod voluntar prin teamă și teroare. Unii și-au pierdut locul de muncă. Companiile fac faliment. Panica a creat un accident bursier care a golit portofelele și activele uscate, rezultând în câteva trilioane de dolari virtuali de pe piață pentru a elibera presiunea în afara monedei.

Până acum, atât de bine, dar orice altceva a mers prost în acest banzai disperat și ultim. Virologul de top de pe planetă a confirmat că clorochina a fost folosită de chinezi cu rezultate spectaculoase pentru vindecarea pacienților.

Apoi și-a îmbunătățit poțiunea magică adăugând un antibacterian pneumonic numit azitromicină și a salvat pe toți din primele sale 1000 de cazuri, dar unul. Donald Trump a impus imediat același tratament printr-o luptă împotriva propriei sale administrații federale de droguri, cumpărată și deținută de statul profund.

Acest lucru a forțat toate mass-media să vorbească despre Miracle Elixir al doctorului Didier Raoult, semnând mandatul de moarte pe încrederea noastră în toate guvernele occidentale, agențiile lor medicale, Organizația Mondială a Sănătății și media care încerca să distrugă reputația impecabilă a medicului, inventând în același timp „ reacții adverse periculoase »ale unui medicament aproape neofensiv care a fost folosit de 60 de ani pentru a trata malaria. Nu foarte departe în Germania, lăudatul internațional Dr. Wolfgand Wodarg a menționat că panica proiectată a fost total inutilă, deoarece acest virus nu este altfel decât celelalte care ne afectează în fiecare an.
Aceasta a fost o victorie uimitoare pentru Trump și populația generală pe mediile sociale, care au expus împreună minciunile patologice ale canalelor oficiale de comunicare ale fiecărei țări a Noii Ordini Mondiale.
De facto, credibilitatea acestor guverne marionete s-a stins în aer subțire, iar ochiul furtunii, Italia, va ieși cu siguranță din UE imediat după criză, ceea ce va declanșa un efect de domino care va trece prin fiecare țară a UE și membre NATO. Prietenii mei, globalismul este mort și gata pentru incinerație. (1)
Săparea prăpastiei
Bancherii internaționali nu au putut să apară în 1991, când au dominat 95% din planetă după căderea Uniunii Sovietice. Se părea că nimic nu-și poate opri misiunea finală de a-și îndeplini visul orwellian: să distrugă câteva țări din Orientul Mijlociu, să mărească Israelul și să obțină un control total asupra pieței mondiale de petrol, ultima piesă a puzzle-ului lor Xanadu la care au lucrat a continuat un secol întreg, începând cu declarația Balfour din 1917.
Când Vladimir Putin s-a ocupat de Rusia, nu a existat niciun semn că se va descurca mai bine decât bețivul pe care îl înlocuise. Un fost ofițer KGB părea o alegere mai degrabă condusă de nostalgie decât de ideologie, dar Putin avea multe alte activități pentru el decât întâmpina ochii: patriotismul, umanismul, un sentiment de dreptate, o viclenie vicleană, un prieten economist genial pe nume Sergey Glaziev care disprețuia deschis Noua Ordine Mondială.
Dar mai presus de toate, el a întrupat reîncarnarea ideologiei ruse de mult pierdute a independenței politice și economice totale. După câțiva ani petrecuți drenând mlaștina rusă de oligarhii și mafia pe care predecesorul său de poticnire i-a lăsat-o în urmele sticlelor goale, Vlad și-a ridicat mânecile și s-a apucat de treabă.
Deoarece adversarii săi au jefuit planeta timp de 250 de ani prin colonizarea asigurată de o dominație militară, Vlad știa că trebuie să înceapă prin construirea unei mașini militare invincibile. Și a făcut-o. A venit cu diferite tipuri de rachete hipersonice care nu pot fi oprite, cele mai bune sisteme defensive de pe planetă, cele mai bune sisteme electronice de blocare și cele mai bune avioane.
Apoi, pentru a se asigura că un război nuclear nu ar fi o opțiune, a venit cu lucruri din care sunt făcute coșmaruri, precum Sarmatul, Poseidonul și Avangardul, toate de neoprit și capabile să distrugă orice țară în chestiune de câteva ore.
Cu un arsenal nou și de neegalat, el ar putea continua să învingă orice forță NATO sau oricare dintre reprezentanții săi, așa cum a făcut-o începând din septembrie 2015 în Siria. El a dovedit fiecărei țări că independența față de sistemul bancar NWO era acum o chestiune de alegere. Putin nu numai că a câștigat războiul din Siria, dar a câștigat sprijinul multor țări ale Noii Ordini Mondiale care s-au schimbat brusc când și-au dat seama cât de invincibilă a devenit Rusia.
La nivel diplomatic, a ajuns și China puternică de partea sa, apoi a reușit să protejeze producătorii de petrol independenți precum Venezuela și Iran, în timp ce lideri precum Erdogan al Turciei și Muhammad Ben Salman din Arabia Saudită au decis să se alăture Rusiei, care nu este ' nu țineți cea mai bună mână de poker, dar întreaga punte de cărți.
Încheind concluzia că Putin controlează acum piața petrolieră atotputernică, resursa energetică inevitabilă care unge economiile și armatele, în timp ce NATO-ul bancherilor nu poate decât să vegheze, fără niciun mijloc de a o recupera.
Cu rezultatele incredibile pe care le-a obținut Putin în ultimii cinci ani, Noua Ordine Mondială pare brusc o casă de cărți pe cale să se sfărâme. Imperiul Băncilor este bolnav definitiv de cinci ani, dar acum este pe morfină, abia realizând ce se întâmplă.
Tragedie și speranță
Întrucât nu există nicio speranță în a începe WW3, care se pierde în avans, ultimul banzai a ieșit din tufișuri sub forma unui virus și crearea ulterioară a mass-media a unei pandemii false. Obiectivul principal a fost de a evita o hiperinflație catastrofală a masei mari a dolarului american pe care nimeni nu-l mai dorește, pentru a avea timp să își pună în aplicare moneda cripto-monedă mondială virtuală, ca și cum bancherii care nu reușesc cronic au încă o legitimitate pentru a ne controla aprovizionarea cu banii .
La început părea că planul poate funcționa. Atunci Vlad și-a scos revolverul pentru a începe jocul cu ruleta rusă, iar bancherii și-au explodat creierul prin presiunea pe trăgaci.
El a convocat o întâlnire cu OPEP și a ucis prețul petrolului refuzând să reducă producția Rusiei, ducând barilul la sub 30 de dolari. Fără niciun fel de reflecție și, cu siguranță, și mai puțin remușcări, Vlad a ucis costisitoarele producții de petrol occidentale. Toți dolarii scoși de pe piață trebuiau re-injectați de Fed și de alte bănci centrale pentru a evita o alunecare în jos și dezastrul final. Până acum, dragi bancheri noștri sunt în afara soluțiilor.
Între timp, Trump s-a aruncat și el la gangsteri cu cravată. În timp ce mass-media a evitat subiectul clorochinelor care a ucis corona, o pastilă veche concepută pentru a vindeca malaria, Trump a impus FDA utilizarea acestui medicament care poate salva viață pacienților infectați din SUA.
Mass-media nu a avut altă opțiune decât să înceapă să vorbească despre aceasta, ceea ce a declanșat o reacție în lanț: CEO-ul companiei Big Pharma a fost concediat pentru că tocmai pierduseră contractul de vaccin, țări precum Canada arătau ca niște nebuni pentru că nu au folosit ieftin și neofensiv. medicamente, în timp ce un act criminal cel mai scârbos al unui guvern a fost expus în totalitate: guvernul Macron a proclamat în ianuarie 2020 că cloroquina era dăunătoare și și-a restrâns utilizarea, cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea falsei pandemii! Ruleta rusă este un joc popular în guvernele occidentale în aceste zile.

Sâmbătă, 28 martie, Rusia și-a anunțat propria fabrică de ucidere a coroanei, bazată pe poțiunea magică a doctorului Raoult. Încă o lovitură de cazaci, de data aceasta pentru vena jugulară a Big Pharmas, în timp ce majoritatea țărilor occidentale trebuie să implementeze tratamentul bun al medicului sau să facă față palmei unei pilule ruse care să-și salveze cetățenii.
Putin este în activitatea de salvare a vieții în aceste zile: în ultima săptămână a lunii martie, el a trimis 15 avioane militare umplute cu medici și consumabile direct în Italia de Nord, după ce un avion de ajutor din China a fost blocat de Cehia. Suntem pe cale să aflăm că țările europene se tem că China sau Rusia vor găsi adevărul în regiunea Lombardiei, unde oamenii nu mor din cauza unor insecte corona, ci probabil dintr-un hibrid de cocktail mortal din două vaccinuri anterioare pentru meningită și gripă, au fost injectate în campanii de vaccinare separate.
Punchline-ul
Am spus mai devreme că în fiecare zi aduce vești uimitoare. Ei bine, duminică 29 martie, cei mai uimitori dintre ei au căzut ca o tonă de cărămizi pe rețelele de socializare: spectatorii confinați au aflat că Trump a preluat controlul asupra Rezervei Federale, care este acum gestionat de doi reprezentanți ai Trezoreriei.
Dintre toate veștile nebune din ultima lună, aceasta este de departe cea mai bună și cea mai șocantă. După trei ani la putere, Trump și-a îndeplinit în sfârșit promisiunea electorală de a scoate băncile private din afacerile publice americane, punând capăt unui secol de exploatare a cetățenilor americani.
El a pus infamul grup de investiții Blackrock să înceapă să cumpere corporații importante pentru Fed, ceea ce înseamnă că naționalizează bucăți de economie, evitând în același timp prăbușirea pieței, implicând investitori privați importanți în afacere.

 Președintele Donald Trump gesticulează cu Jerome Powell, candidatul său pentru a deveni președinte al Rezervației Federale a SUA la Casa Albă din Washington, SUA, 2 noiembrie 2017

Această mișcare extrem de îndrăzneață vine într-un moment crucial și ne înfruntă cu faptul că Vladimir Putin și Donald Trump sunt uniți și au dus umanitatea la răscruce de Noua Ordine Mondială și libertate. Așa cum am spus adesea înainte, m-am gândit că lumea se va schimba profund între 2020 și 2024, deoarece aceștia ar fi ultimii 4 ani ai acestor doi eroi în puterea politică a națiunilor lor.
Noua Ordine Mondială se confruntă cu cele mai puternice două țări de pe planetă, iar această falsă pandemie a schimbat totul. S-a arătat cât de disperați sunt bancherii și, dacă nu vrem să terminăm cu focoase nucleare care zboară pe ambele direcții, Putin și Trump trebuie să-i oprească acum.
Încetează BIS, Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, UE, NATO. Lumea noastră nu va fi perfectă, dar s-ar putea să devină mult mai bună în curând.
Învierea de Paște vine. Acest lucru ar putea deveni biblic.
Note de subsol
(1) Globalismul așa cum l-a văzut Cabalul. Dar globalismul ca într-un Consiliu al Pământului după Înălțare sunt globalism de alt tip. Intenția este esențială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...