duminică, 29 martie 2020

Ce este ascensiunea - partea a doua


În prima parte a acestui articol, am analizat prima sursă a cunoștințelor noastre despre ascensiunea planetară - cea a înțelepților și savanților moderni. În acest articol vom analiza a doua sursă a informațiilor noastre, entități care nu sunt din această lume.

Comunicarea cu alte surse lumești nu este în niciun caz normală pentru majoritatea oamenilor. De fapt, astfel de comunicări pot fi asociate în multe cazuri cu sănătate mentală anormală. Cu toate acestea, după cum a indicat profesorul de psihologie Jon Klimo, există câteva cazuri de comunicare din altă lume care nu pot fi explicate ca probleme de sănătate mintală.

Aceste cazuri pot fi clasificate ca fenomene numite canalizare. În manualul său autoritar, Klimo a definit aceste fenomene ciudate astfel:

„Canalizarea este comunicarea informațiilor către sau printr-o ființă umană încorporată fizic dintr-o sursă despre care se spune că există pe un alt nivel de dimensiune sau realitate așa cum o cunoaștem, și nu este din mintea normală (sau de la sine) a canalului. " 

Există câteva puncte importante în definiția lui pe care le-am examinat într-un alt articol . În scopurile noastre, vom privi doar unul -  faptul că interacțiunea implică o sursă care există pe  un alt nivel de dimensiune sau realitate așa cum o cunoaștem .

Aceste surse pe care le numesc „alte-lumești” și fac parte din această categorie Klimo include atât entități extraterestre fizice, cât și entități spirituale non-fizice.

Conform definiției lui Klimo, multe dintre scripturile religioase majore ale lumii conțin informații canalizate. Primirea celor zece porunci de către Moise constituie o experiență de canalizare. La fel, interacțiunea dintre profetul Muhammad și îngerul Gabriel este, de asemenea, o experiență de canalizare. Scripturile primare ale hindușilor, Vedele sunt, de asemenea, numite Srutis - referindu-se la primirea informațiilor canalizate de către sfinții și înțelepții din India.

În ceea ce privește ascensiunea planetară, o astfel de sursă  mondială , Arhanghelul Mihail prin Ronna Vezane , ne spune despre epoca planetară în care intrăm acum,

"Știți acest lucru, cei curajoși, sunteți în etapele finale ale unei unități de timp specifice și toți au fost supuși unui sistem unic de reguli. Repetăm ​​și subliniem aceste informații, pentru că este vital important să înțelegeți acest concept în cadrul noilor legi universale ale epocii Vărsătorului. "

O altă sursă mondială, Matthew , care vorbește din viața de apoi, a spus în 2012:

„Este destinul Pământului să lase densitatea a treia [să urce] când un ciclu universal deschide o fereastră astrală la sfârșitul acestui an și până atunci nimeni cu întuneric. mintea și inima vor fi lăsate pe planetă ".

Așa cum am văzut în partea 1 a acestui articol, sfârșitul anului 2012 a fost o dată importantă codificată în calendarul cu număr lung al vechilor mayași.

Ra a cărei civilizație se afirmă că s-a dezvoltat în Venus în urmă cu aproximativ 2,6 miliarde de ani. *  Ra a fost canalizată în 1981 de Carla Rueckert în timpul ședințelor de canalizare în transă completă și chestionată de fizicianul Don Elkins. În timpul primei sesiuni , Ra a fost solicitată de scopul lor de a stabili comunicări cu grupul și a răspuns astfel,

"Suntem bătrâni pe planeta voastră și am servit cu diferite grade de succes în transmiterea Legii Unuia, a Unității, a Singurității către popoarele voastre. Am umblat pe pământul vostru. Am văzut chipurile popoarelor voastre. Nu este așa cu multe dintre entitățile din [Galactic] Confederația. am constatat că nu a fost eficace. cu toate acestea, ne-am simțit atunci marea responsabilitate de a rămâne în capacitatea de a elimina distorsiunile și puterile care îi fuseseră Legea lui Unu. Vom continua acest lucru până să spunem, ciclul tău se încheie în mod corespunzător . Dacă nu acesta, atunci următorul. Nu facem parte din timp și, astfel, putem fi alături de tine în orice moment. 

Într- o altă sesiune Ra a estimat momentul în care se va încheia ciclul actual - aproximativ 30 de ani din 1981 - o cifră care funcționează în jurul anului 2012.

"6. 16 Întrebător: Care este poziția acestei planete în ceea ce privește evoluția ciclului în acest moment. ?
Ra: Eu sunt Ra. Această sferă se află în acest moment în vibrațiile de dimensiunea a patra. Materialul său este destul de confuz datorită complexelor de memorie ale societății înglobate în conștiința sa.Nu a făcut o tranziție ușoară la vibrațiile care declanșează. De aceea, acesta va fi adus cu unele inconveniente

6.17 Întrebător: Este incomod acest lucru în câțiva ani?
Ra: Eu sunt Ra. Acest inconvenient, sau complexul vibratoriu lipsit de armonie, au început mai mulți ani în trecut. Acesta va continua nestabil pentru o perioadă de aproximativ trei oh, treizeci [30] din anii tăi.

6.18 Întrebător: După această perioadă de treizeci de ani, presupun că vom fi o planetă de a patra dimensiune sau a patra densitate. Este corect?
Ra: Eu sunt Ra. Aceasta este așa. "


Această ultimă afirmație se potrivește perfect cu cea făcută de Matei mai devreme în acest articol. La sfârșitul acestui ciclu, pământul părăsește a treia densitate și intră în a patra densitate.

Există multe canale mai credibile care ne spun din sursele lor că ciclul planetar se află într-un stadiu crucial și intrăm într-o nouă eră în această perioadă. Această secțiune a acestui articol a urmărit pur și simplu să furnizeze un mic eșantion de astfel de informații.

În concluzie, am căutat în acest articol să furnizez dovezi ale Înălțării din două surse distincte - sfinți și savanți terestre și alte surse lumești derivate din canalizare. Aceste informații nu sunt acoperite de media mainstream (din diferite motive), dar există o mulțime de informații credibile și autentificate disponibile pentru cititorul interesat de a le explora. Sper că acest articol va cataliza astfel de cercetări.


Multumesc Golden Age of Gaia de unde am preluat articolul

Sa fiți iubiți!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...