duminică, 29 martie 2020

Ce este ascensiunea


Înălțarea este Auto-realizarea sau Realizarea lui Dumnezeu. Este denumit „ascensiune” pentru că sufletul urcă de la bărbăție la Dumnezeu. Are ca rezultat libertatea sau eliberarea sufletului individual de ciclul nașterii și morții numit reîncarnare.

Timp de multe secole, efortul pentru ascensiune a fost unul personal. Aspirantul s-ar alătura, de regulă, unui ordin monahal sau s-ar retrage în peșteri, munți, păduri sau alte zone retrase pentru a-și dedica întreaga viață urmăririi sale.

De data aceasta însă ascensiunea este diferită. Acum Pământul Însuși, ca ființă conștientă vie cu un corp planetar, este ascendent și ia toți locuitorii ei cu ea. Aproape toate sufletele întrupate pe pământ, inclusiv oamenii, animalele, plantele și mineralele au acum posibilitatea de a participa la o ascensiune planetară în masă, fără a recurge la o viață de renunțare.  

De unde știm despre Înălțare?

Tot ce știm despre ascensiunea planetară provine din două surse principale. Prima este de la sfinți și savanți moderni, terestre, iar a doua este din alte surse mondiale printr-un proces numit canalizare . Vom examina prima sursă din prima parte a acestui articol și vom analiza alte surse mondiale în partea 2.

Să ne uităm la câteva exemple de sfinți și înțelepți care au vorbit despre acest moment al ascensiunii planetare. Sri Sri Yukteswar Giri a fost poate unul dintre cei mai autoritari personaje care au susținut ascensiunea planetară. În cartea sa originală, Sfânta Știință , el a atribuit ascensiunea ciclului natural al veacurilor, care urmează un fenomen astronomic cunoscut sub numele de precesiunea echinocțiilor .

În acest model, înclinarea axială a pământului se învârte cu o viteză de aproximativ 1 revoluție la fiecare 24.000 de ani. În acest timp există o variație a cantității de radiații cosmice care vin pe pământ din centrul galaxiei. Această radiație cosmică are efecte profunde asupra minții și conștiinței întregii vieți de pe Pământ.

În timpul radiației cosmice maxime, intelectul și progresul spiritual al omenirii este la apogeu. Pe măsură ce orbita pământului continuă, cantitatea de radiații cosmice disponibile scade și, odată cu ea, capacitatea intelectuală și spirituală a omenirii. La minimum, omenirea intră în epoca sa întunecată.

Urmând acest model, există astfel o perioadă de patru vârste, numită iugăi , prin care omenirea trăiește. Acestea sunt modelate în diagrama de mai jos.


Credit imagine: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holy_Science

Partea de sus a diagramei arată perioada în care radiația cosmică este la maxim. Acest lucru dă naștere la Satya Yuga, sau epoca de aur. Pe măsură ce revoluția axială a Pământului, cantitatea de radiații cosmice scade treptat, culminând cu vârstele întunecate, sau Kali Yuga, la nadir.

Conform calculelor lui Sri Sri Yukteshwar Giri, Kali Yuga este deja terminat și acum suntem într-o „epocă de tranziție” într-un arc ascendent înapoi la Satya Yuga sau în epoca de aur. Câțiva alți sfinți și savanți notabili au afirmat, de asemenea, că acum trăim printr-o schimbare mare în veacuri. Unele dintre acestea includ Sadguru Sivaya Subramuniyaswami, Dr. NS Rajaram și Dr. David Frawley.

Luați în considerare, de exemplu, o declarație a Dr. Frawley,

"Un eveniment cosmic important are loc acum. Solstițiul de iarnă se află acum în punctul de a se conecta cu Centrul Galactic. Există oarecare îndoială cu privire la locația exactă a acestui punct. L-aș înlocui la 6 ° 40 'Săgetător, sau mijlocul Mula Nakshatra. În funcție de ayanamsha pe care îl folosește, această conjuncție poate avea loc fie acum, fie în următoarele decenii. Același eveniment apare oglindit în calculele calendare ale Maya, o cultură care a împărtășit multe practici cu Oameni vedici.

Aceasta indică o armonizare a umanității cu Voința Divină, așa cum este transmisă din centrul galactic. Noua gândire spirituală de astăzi poate fi un rezultat al acestui proces de adaptare, care insistă că intrăm într-o nouă eră ascendentă a luminii și aruncăm umbrele vârstelor întunecate ale luptei și disensiunii. Deși trebuie îndurat un anumit șoc global și suferință, rezultatul nu poate fi decât în ​​cele din urmă pentru bine. Ar trebui să avem credință în Voința divină din spatele acestui proces și să nu renunțăm la disperarea pe care starea actuală a lumii trebuie să o evocăm în noi. Deși s-ar putea să nu fim repede implicați într-o epocă a iluminării, se va produce o creștere pozitivă. O schimbare a istoriei la fel de semnificativă ca până în prezent va fi experimentată, cu o mișcare de la întuneric la lumină și o nouă căutare a conștiinței. " 


Unele dintre celelalte dovezi pe care le-au produs aceste persoane distincte în sprijinul revendicării lor sunt documentate în articolul meu The End of The Dark Age .

Este important de menționat aici că, în afară de sfinți și savanți, mai multe culturi antice au știut despre marele ciclu de 26.000 de ani. Poate că cei mai cunoscuți dintre aceștia sunt mayașii care au știut de sfârșitul acestei epoci și au codat-o în calendarul lor de lungă durată. Data la care s-a încheiat ciclul lor major al vârstelor a fost 21 decembrie 2012.

Incheiat in partea a doua 

Sa fiți iubiți!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...