sâmbătă, 4 aprilie 2020

Arhanghelul Gabriel ZILNIC MESAJ ~ sâmbătă 04 aprilie 2020



Un accent principal în vremurile actuale este modul in care va simțiți și modul în care alții se simt. Aceasta este ancorarea într-un nou obicei de conștientizare, conștiința, empatie și compasiune, ceea ce va crea o mai mare conexiune atât în interiorul vostru cât și cu alții.

Când viata a fost atât de aglomerata, multi dintre voi, pur și simplu nu au avut timp, spațiul sau energia pentru a se conecta cu adevarat cu sentimentele și nevoile tale. Acest lucru a dus la deconectare în mai multe forme. Confruntarea a fost necesara în timp pentru multi dintre voi pentru a va muta înapoi într-un echilibru și o stare de conexiune mai sănătoasă. Trebuie sa permiteți o oportunitate de a intra în contact cu cine sunteți cu adevarat și care sunt nevoile si legăturile adevărate.

Este nevoie de 21 de zile pentru a se stabili noi obiceiuri în creier. Chiar si o schimbare are loc la nivel energetic la aproximativ 40 de zile. Aceasta este o parte esențială a resetării la nivel mondial de care am vorbit. Toate sunt proiectate pentru a va reconfigura pentru a merge mai departe în următoarea faza de incarnare in moduri noi și mult mai conștiente si abilitate. 

Acest lucru explica de ce atât de multi dintre voi simțiți ca, atunci când apar lucrurile se vor schimba pentru totdeauna.

Deci, încredere, Dragilor. Lasa ințelepciunea sufletului tău sa te ducă mai departe. Îmbrățișați darul de timp, dacă ați fost în el, precum și perioada de transformare care va este data. Este profund și puternic și va servi bine. 

Arhanghelul Gabriel prin Shelley Young

Sa fiți iubiți!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...