vineri, 7 august 2020

Poarta Leilor si noi

 

Maine avem din punct de vedere astronomic o data foarte importanta. Este vorba de Poarta Leilor, un portal care in perioada deschiderii lui permite luminii mai inalt dimensionale sa bombardeze pamantul cu puternice coduri de lumina si iubire pentru a ajuta umanitatea pe drumul ei. 

Asta inseamna ca multe schimbari vor avea loc in viitor, in baza acestor noi coduri de lumina care ajung sa penetreze pamantul si populatia. Multi din cei care fac channeling sustin in ceea ce promoveaza din taramurile mai inalte, faptul ca cei care sunt pregatiti de ascensiune vor incepe sa faca trecerea in dimensiunile superioare.

Pentru cei mai multi dintre cei care sunt pregatiti acum de ascensiune, aceasta nu va insemna ca vor disparea pur si simplu ci se vor transforma. Transformarea va consta in principal in pastrarea corpului actual (desi toti detin corp de lumina) cu multe actualizari, cu multe daruri. 

Vor putea avea intuitie crescuta, vor folosi al treilea ochi, vor avea premonitii, clarviziune, clarauz, poate si multe altele, in functie de calea pe care o va urma in viata, de contractul sufletului. Aceasta trecere va avea loc intr-un timp destul de scurt si va fi facuta gradual, de fiecare suflet in parte, dupa cum a reusit fiecare sa ajunga si mentina cu vibratia la nivelul celei de-a cincea dimensiuni sau mai sus, conform dimensiunii din care a provenit cand s-a intrupat si/sau in care urmeaza sa mearga dupa incheierea acestui contract.

In acelasi timp, pentru cativa, divinul feminin va echilibra divinul masculin din fiecare din cei implicati, permitand intalnirea flacarilor gemene. Se pare ca asta a fost deja posibila insa majoritatea nu au fost pregatiti. S-a revenit cu update, pentru a facilita acest lucru. 

Multi nu au inteles faptul ca a fost obligatorie o separare de ani pentru a continua evolutia si pentru protejarea unor suflete care nu au fost pregatite sa accepte sa ramana impreuna din diferite motive. Este necesara o vindecare, o intelegere a acestor stari de a fi, de a trai, o schimbare majora pentru a putea fi pusa in practic. Oricum timpul trece si cei care nu se pot desprinde de vechi vor ramane sa manifeste lectiile care nu le-au inteles, poate multe vieti viitoare.

Pentru cei care sunt constienti si manifesta aceasta unire, vor avea sansa sa-si intalneasca aceste flacari gemene. Asta nu va garanta nimanui ca vor ramane impreuna in cazul in care nu si-au invatat lectiile sau nu renunta la anumite lucruri care vor continua sa-i tina captivi in energiile inferioare ale dimensiunii a treia, care acum se termina. 

Oricum aceasta este a doua intalnire a flacarilor gemene din aceasta viata. Cei ce pierd “trenul” vor mai avea ultima sansa intr-o alta viata. Nu voi comenta ce inseamna aceasta deoarece fiecare are drumul sau, contractul sau de viata, propriile obstacole de depasit. 

Ce este important de inteles, este faptul ca aceasta posibilitate de a intalni flacara geamana nu este fara termen, adica sa poata fi prelungit la nesfarsit. Universul vede lucrurile altfel, ti-a dat sansa, a vazut ca nu ai luat masuri in aceasta privinta intr-un termen oarecare, te-a trecut pe lista de asteptare a unei alte vieti.

Pentru cei care sunt constienti de faptul ca au si au intalnit acea flacara geamana, trebuie sa-si aminteasca cat au fost impreuna cu ea in prima intalnire. Timpul permis acum pentru acestia va fi un pic mai lung decat la prima intalnire insa nu cu mult. 

De aceea spun ca fiecare va trebui sa decida in timp util daca va crede si va dori sa ramana alaturi de acea flacara geamana. Va exista pe parcurs un alt lot de suflete (se pare ca mai mic numeric) care vor putea sa-si intalneasca perechea geamana insa cei din primul lot nu vor mai fi luati in calcul in aceasta viata.

Din alt punct de vedere, intalnirea nu este totul. Urmeaza decizia de a ramane impreuna, apoi casatorie, abia apoi se va putea ajunge la nunta cosmica fara de care nimic nu va fi luat in seama in Univers. 

Abia dupa ce nunta cosmica a avut loc, perechea este valida ca pereche de flacari gemene, vor fi cunoscuti si recunoscuti in dimensiunile mai inalte de toti, vor primi multe daruri chiar aici pe pamant. Aceste daruri vor fi puteri care le vor permite lor sa manifeste mult mai mult din ceea ce doresc pe plan fizic si nu numai.

Din pacate, sunt si multe cazuri care cred ca si-au intalnit flacara geamana doar pentru ca au citit ca exista sau au auzit de la altii ca ar avea. Acestia posibil sa-si fi intalnit un suflet pereche, ba chiar uneori o relatie karmica cu care posibil sa aiba probleme pe viitor, ori sa fi avut deja. 

Pentru acestia, de vina este slaba informare a ceea ce inseamna flacara geamana respectiv suflet pereche, slaba informare a felului cum se manifesta acestea, faptul ca unii tind sa judece fara sa fie interesati de adevar.

Toti cei care au si asteapta sa intalneasca aceste flacari gemene au de ani vise premonitorii, isi cunosc flacara geamana de peste zece ani, timp in care a parut ca fug unul de celalalt, pe rand. 

Intre ei exista o diferenta de varsta de minim zece ani, unul este incarnat din dimensiunile superioare, posibil parte din cei 144 000 mentionati in Apocalipsa sau cu alt contract de suflet, iar acum, in pragul reunirii, multi vor trebui sa accepte diferente care par insurmontabile.

Si cu toate astea, Universul garanteaza ca urmarea acestui drum in pereche va aduce iubire neconditionata, pace, prosperitate si multe daruri care sa ajute la realizarea contractului sufletesc cu succes pentru fiecare din cei implicati, pentru ca ascensiunea prevazuta sa se intample.

A.K.

Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...