joi, 18 iulie 2019

Iluzia de a fi lipsit de putere

Cei mai multi oameni se tem sa paseasca intr-o noua directie deoarece se cred nepriceputi. Isi fac probleme cum vor rezolva ei situatiile cand nu stiu nimic despre asa ceva. Nici noi n-am stiut si am invatat .Noi ne-am sprijinit unii pe altii, am fost indrumati de maestrii ascensionati din dimensiunile mai mari, am primit asa numitele "canalizari".

Acum a venit vremea sa va sprijinim noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa scapati de frica. Restul va veni de la sine.

Iata o alta "canalizare" care ne indruma pe toti. Spor la citit!

17 iulie 2019 De 

de Peggy Black și "echipa", 16 iulie 2019, morningmessages.com

Suntem aici, sprijinindu-vă în expansiunea voastră tot mai mare. Vă invităm să începeți să observați orice restrângere sau contracție a energiei din corp, minte sau experiențe de viață.

Acesta este un moment în care energiile Celesteale și Galactice vă activează codurile pentru a vă extinde mai mult în divinul vostru, știind că voi sunteți creatorul experiențelor voastre în această dimensiune densă.

În zilele următoare vă invităm să începeți să observați unde și când vă țineți, vorbiți sau simțiți o formă de limitare. Doar remarcați fără judecată. Fiți conștienți de aceste gânduri, credințe și modele. Odată ce există o conștiință, există posibilitatea de a schimba, transforma sau elibera aceste modele și le înlocuiesc cu un punct de vedere mai extins.

Permiteți-vă să curgeți ușor în posibilități. Nu te prinde în iluzia de a fi neputincios.

Veți găsi modul perfect de a observa aceste obiceiuri, aceste modele zilnice de gândire de rutină și ființă. Un simplu proces este acela de a începe să schimbați un model pe zi. Această practică de schimbare a unei acțiuni sau modele familiare va reinițializa căile din creier. După-amiaza, veți începe să recunoașteți când ați stabilit o realitate limitată.


Lucrezi într-un câmp energetic de limitare inconștientă. Este ușor să se potrivească energic acel domeniu de limitare inconștientă și să devină prins în iluzia de a fi neputincios. Empatia vă determină întotdeauna să potriviți energia celor din jurul vostru, observați cum vă simțiți pentru a înțelege când vă aflați într-o stare de spirit limitată.

Cheia, așa cum mulți dintre voi știți, este să vă angajați în practici care vă încurajează să rămâneți conștienți de acest moment. Observăm că cei mai mulți pământeni comută între regretele trecutului sau teama și îngrijorarea viitorului. Este nevoie doar de o clipă pentru ca voi să recunoașteți acel model în interiorul vostru.
Invitația este să devii conștient și să te trezești la puterea ta personală. Ești nelimitat. Începeți să vă prezentați posibilitățile potențialului tău nelimitat.

Câmpul cuantic reflectă întotdeauna modelele de energie oferite de cei care locuiesc în acest câmp energetic. Există modele de energie personale și există modele colective de energie. Aceste modele de energie oferă întotdeauna o oportunitate de transformare, odată ce acestea sunt recunoscute.

Celestile și frecvențele galactice sunt întotdeauna oferite Umanității, declanșând cod, inspirații, treziri și înțelegeri divine. Există momente când aceste frecvențe dotate sunt mai puternice pentru mai multe persoane. Cu toate acestea, acestea sunt disponibile tuturor celor care se deschid posibilităților.


Fiecare zi este ocazia pentru expansiunea constiintei. Puteți începe să cereți semne când înțelegeți că universul comunică întotdeauna cu voi, în somn, în activitățile dvs. zilnice, în conversații, cu epifani și sincronicități. Începeți să fiți atenți.

Voi creați în fiecare moment al vieții voastre. Așa că începeți să puneți întrebarea: "Este ceea ce spun, pretinzând și concentrându-mă asupra a ceva ce vreau să experimentez?" Emoțiile îngrijorării sau a fricii sunt energii emoționale puternice care adesea propulsionează o credință sau un model limitat să se manifeste.


Există mai multe instrumente pe care vi le-am aminti să le folosiți și să le angajați. Cel mai important instrument pe care îl puteți utiliza în expansiunea conștientă și crearea conștientă este emoția și vibrația coerentă a recunoștinței generate în inimă. Când tu, ca persoană, practică sentimentul de recunoștință, bucurie sau apreciere reală, îți vei reseta câmpul energetic personal pentru a fi mai receptiv. Aceste vibrații coerente vor reseta chimia în corp, tonul mușchilor și simțul bunăstării totale.

Un alt instrument este imaginația ta. Practicați-vă la un moment dat în fiecare zi, cu ochii închiși, creând o realitate pe care doriți să o experimentați. Acest lucru nu trebuie să dureze mult din timpul tău. Este pur și simplu un accent clar, simțind un sentiment de satisfacție și recunoștință pentru ca evenimentul să se desfășoare. Rămâi în concordanță cu asta.

Energizați-vă obiectivele cu vibrații coerente. Imaginați-vă cele mai bune și simțiți recunoștința și bucuria manifestării acelei realități.


Știți toate astea. Nu împărțim nimic nou. Vă invităm să utilizați energiile Celeste care vă îmbăiește planeta pentru a vă îmbunătăți, a vă reînnoi și a vă extinde conștiința. Joacă-te cu asta, fii blând cu tine. Renunță la orice limitare. Fii creativ cu imaginația ta.

Căutați modalități prin care puteți vindeca sau transforma traume personale, memoriile și amintirile negative sau negative calificate. Continuăm să vă reamintim că vocea voastră și folosirea vocii dvs. sunt una dintre cele mai puternice abilități de a crea, de a vă vindeca și de a onora cine sunteți.

Mai întâi, gândiți-vă că vocea voastră prin cuvintele voastre oferă modele energetice în câmpul cuantic pentru creație. Observați-vă cuvintele și întrebați-vă: "Sunt aceste cuvinte care limitează experiența mea sau extind experiența mea?"

Vocea voastră, atunci când este utilizată cu intenție clară, este o forță de vindecare. Când vă concentrați asupra unei emoții negative sau a unei memorii și permiteți ca această emoție negativă să fie exprimată ca un sunet, faceți lucrarea de vindecare a unui Maestru. Amintiți-vă, atunci când eliminați orice emoție sau model negativ cu intenție, întotdeauna apelați la o emoție sau un sentiment mai coerent cu sunetul. Aceasta este lucrarea unui adevărat alchimist, transformând energia prin caldronul corpului uman.

Există informații și activare disponibile atunci când sunteți deschis și invitați această realitate. Veți apela instrumentele și amintirile care vă ajută în stilul și înțelegerea dvs. personale.


Vă invităm să fiți conștienți de modul în care comunitatea galactică vă respectă și vă onorează. Acest câmp de energie 3D și 4D este un loc pentru a vă aminti cine sunteți și dorința voastră de a ajuta și susține ascensiunea acestei planete. Sunteți un Maestru care pur și simplu a căzut în iluzia de a fi neputincios.

Vă recunosc și vă înconjoară cu respectul și recunoștința noastră profundă pentru dorința voastră de a fi încorporată în această realitate limitată, cu intenția de a transforma tot ceea ce întâlniți. Au fost și sunt realizate progrese importante. Știți asta în inima inimilor voastre, chiar și în aparența opusului.

Știți că nu sunteți singuri în lucrarea puternică de trezire și de transformare a energiei. Alăturați-vă altora cu minte asemănătoare, invitați-ne și alte ființe non-fizice să vă susținem și să vă mărturisim în abilitățile și darurile voastre pentru a ancora o lumină mai conștientă și a schimba vibrațiile la frecvențele mai înalte ale celei de-a cincea dimensiuni și dincolo.

Vă mulțumim și vă salutăm apelul de susținere. echipa'

© 2019 Peggy Black Toate drepturile rezervate. Se atrage atenția asupra faptului că este interzisă crearea de videoclipuri de către alte persoane decât autorul, canalul și scribul. Puteți să distribuiți acest mesaj și să îl distribuiți atâta timp cât nu se modifică nimic, crediți autorul și includeți această notificare privind drepturile de autor și adresa web. www.morningmessages.com GRATUIT 88 de mesaje disponibile 

Aici se incheie, nu inainte de a va transmite 


Sa fiti iubiti!

Teodor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...