miercuri, 17 iulie 2019

Rosie Neal: Un val de lumina masiva se va intampla in urmatorii cativa ani


17 iulie 2019 De Steve Beckow

Preluat de pe Golden Age of Gaia


Iata un extras din cineva care a vazut clarvazator un val de lumina care strabate Pamantul. Cred ca se refera la Sahaja Samadhi, o deschidere completa si completa a inimii, mai degraba decat la lumina luminii pe care o asteptam, care are o forta mai mica.

Rosie Neal: Un val de lumina masiva se va intampla in urmatorii cativa ani

Rosie Neal, In5D, 9 iulie 2019


In urma cu o saptamana sau doua, m-am conectat cu doi prieteni scumpi ai inimii, Janet si Julie, cand am iesit sa facem o lucrare sacra, universala, pe masura ce am ajuns in cea mai mare vibratie. Aceasta este cunoscuta sub numele de Trinitate. (1) Am trecut prin ceea ce ... Pot sa explic doar ca ceea ce pot numi sau vorbeste ca vortex.

M-am dus in sus si in jos si in jurul valorii de spinning mai rapid decat frecventa de lumina sau sunet. Am fost adus intr-un loc in care am vazut si am asistat si am experimentat o lovitura masiva de val, care a prabusit complet fiecare particica din ceea ce am fost martor si am observat ca am fost experimentat ca intuneric sau negativ in aceasta realitate. In acel moment sa incheiat fiecare forma a ceea ce stim ca fiind polarizarea sau polaritatea dualitatii. Aceasta este ceea ce unii numesc evenimentul final care va avea loc.

Un val urias va veni si intr-o clipita de ochi, totul se va schimba de la ceea ce stim ca este. Ea va fi echivalenta cu schimbarea de la o statie radio de la 93.7 pm la cea a unei statii FM de frecventa 107.9. Va exista o schimbare de frecventa completa. Acest lucru se va intampla in urmatorii cativa ani. Nu va fi nici o durere sau teama, deoarece totul se va schimba de la ceea ce stim ca este.

Chiar si particulele noastre subatomice si atomice se vor schimba si din punct de vedere molecular se va schimba foarte mult la nivel fizic cu cel cu o densitate mult mai mare si o forma mai usoara pana la nivelul celular. Cand se intampla acest lucru, vom alimenta prana ca sursa de hrana; cunoscuta si sub numele de chi. Exista cateva fiinte care fac asta acum in realitatea actuala. Pe masura ce fac acest lucru, ei au spatiu pentru a aduce schimbarea la un nivel holografic.

Odata ce aceasta schimbare are loc, sanatatea noastra va fi complet aliniata si restaurata la un nivel de vibratie mai ridicat decat putem avea in aceste corpuri fizice dense pe care le incorporam in acest moment. Veti incepe sa observati ca, pentru toti cei care au luat multi ani pentru a ajunge sa devina constienti treziti si constienti, cei care se trezesc acum se trezesc foarte, foarte repede.

Cat poate sa-i ia unui individ de 20/30 de ani pentru a procesa aceasta evolutie a constiintei. Cei care se trezesc acum se descurca intr-o fractiune din acel timp, nu in ani, ci luni, pentru a atinge si a evolua la acelasi nivel de constientizare fata de cei care le-au continuat.

Totul se grabeste asa cum o stim noi. Multi ar putea sa para ca timpul se misca foarte repede. In realitate, timpul, asa cum am ajuns sa-l cunoastem, nu exista. Timpul liniar, asa cum am ajuns sa il intelegem, este un acord social creat de om si ne ajuta sa incetinim totul in realitatea noastra actuala.

Note de subsol

(1) Trinitatea se refera la trei niveluri de Realitate: Tatal / Brahmanul este Cel Unic; Mama / Shakti este Tatal care intra in lumea viselor realitatii materiale si creaza, pastreaza si transforma; Fiul / Hristos / Atman este Tatal care intra in lumea de forma a Mamei pentru a-si invata adevarata identitate. Cand descopera ca intr-un moment al iluminarii noastre, Dumnezeu il intalneste pe Dumnezeu, momentul in care toate acestea au fost create.


Nota personala

In fiecare zi tot mai multi oameni realizeaza ca ceva se schimba in lume. Astfel incepe trezirea multora. Unii experimenteaza un accident, sau diverse situatii limita prin care au timp de a intelege ca lumea este altfel decat au crezut initial.

Valuri de lumina exista periodic si vor fi in continuare. Fiecare val de lumina are rolul sau bine determinat in schimbarile ce apar. Urmariti in continuare pentru a intelege ce se intampla cu voi. Uneori puteti avea dureri in diferite parti ale corpului, insomnii sau perioade de oboseala puternica, puteti suferi de anxietate, sau poate parea ca sunteti gripati pentru cateva zile.

La fiecare om se poate simti altfel acelasi val, in functie de ce are de vindecat. Poti alege sa iei medicamente sau poti afla ce se intampla cu tine cu adevarat. Doar tu decizi. In momentul in care intelegi si accepti adevarul, incepi procesul de trezire, ai posibilitatea de a trece mai usor prin aceste perioade dificile de timp.

Perioadele de eclipsa sunt momente in care valuri puternice va afecteaza. Echinoctiul si Solstitiul sunt la fel, aduc cu ele mari valuri de lumina. Urmeaza Anul Nou Galactic in 26 iulie avand in 25 asa numita "Ziua in afara timpului", apoi Portalul Poarta Leilor in 08/08, care este unul foarte puternic si important.

Toate acestea aduc mari cantitati de lumina pentru a va schimba. Iar Acum schimbarile incep sa se vada. Daca pana acum au fost mai mult schimbari pentru a face trecerea de la corpul pe baza de carbon la cel pe baza de siliciu, reconfigurari ale grilelor magnetice ale pamantului si activari de puncte cheie, reconfigurari ale ADN-ului si multe altele pentru a imputernici lumina, de acum schimbarile vor fi simtite altfel, vor produce un haos mai mare pentru a va trezi.

Iar voi trebuie sa fiti lumina, sa fiti iubire, pentru a putea pasi prin aceste momente.

Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...