vineri, 19 iulie 2019

Mike Quinsey, mesaj de la sinele înalt, 19 iulie 2019


O fiinta deosebita, cu un mesaj aparent foarte simplu insa deosebit de important. Incercati sa priviti dincolo de cuvinte.



19 iulie 2019. Mike Quinsey.

Când cineva privește tulburările din lume, este evident că pare să apară mult din diferența de opinie cu privire la modul în care viața ar trebui sau nu ar trebui să fie trăită.

Problema pare a fi una de intoleranță față de părerile sau convingerile unei alte persoane, încât istoria a dus la confruntări și chiar la războaie. Din punctul nostru de vedere, vedem grupuri de oameni care își exprimă convingerile, dar unii sunt mai extreme și doresc să se impună altora crezând că a lor este mai importantă și mai adevărată.

Dragi, de ce nu puteți permite altora să-și urmeze propriile convingeri, știind că, pe termen lung, numai adevărul va rămâne. Din punct de vedere istoric, obligarea oamenilor de a urma un set de credințe nu a funcționat niciodată și, în mod inevitabil, a condus la războaie fără a realiza o coexistență pașnică.

Este timpul să renunți la ego-ul care te oprește să găsești soluții pașnice pentru diferențele tale, pentru că ai putea trăi destul de fericit, împreună cu intenția de a crea un scenariu pașnic. Va veni la timp pe măsură ce vibrațiile se ridică și toate gândurile și acțiunile de război se resping lent.

În ultimele etape, ultima epocă era o serie de războaie sângeroase non-stop, cauzând pierderi milioane și milioane de vieți și chiar mai mult afectate de rezultat. Într-o zi vă veți uita înapoi și vă întrebați cum ar putea avea loc astfel de lucruri barbare și de ce nu ați fi putut trăi în coexistență pașnică. Inegalitățile vieții trebuie să răspundă mult, dar, fără conducători, cine ar putea să împartă pacea în toate națiunile atunci când ați fost conduși de cei care au sprijinit Antihristul?

Multe suflete care și-au pierdut viața sau care au fost grav afectate de experiența războaielor sunt acum reîncarnate și le aduc cu ele o dorință puternică de a crea condițiile care vor duce la o pace permanentă la nivel mondial. Ei înțeleg că New Age a lăsat în urmă războaiele și acțiunile războinice și, pe măsură ce timpul trece, chiar și gândurile de război vor fi înlocuite de gânduri de coexistență pașnică.

Omenirea are prin acțiunile sale o dorință reală de a crea o cale către o lume în care toate națiunile se străduiesc pentru pace și pentru a dezmembra sau a elimina toate lucrurile care se opun ei. Vă puteți imagina bunăvoința pe care o va crea și fericirea și bucuria pe care le-ar aduce poporului, care în cele din urmă ar putea trăi liber de frică și de lipsuri. Semințele schimbării există deja și sufletele care iubesc pacea sunt gata să vă îndrume spre "pământul promis".

Gândul este puternic, mult mai mult decât probabil îți dai seama și dacă suficiente persoane se concentrează pe gânduri și acțiuni pașnice, nu există nimic pe care să nu-l poți realiza. Fiți siguri că vânătorii de apă caldă sunt acum într-o minoritate, iar cele mai mari națiuni sunt obligate să se întâlnească pentru a schița pacea permanentă. Imaginați-vă cât de benefică ar fi pentru populația lumii și cum ar ridica moralul și speranța pentru un nivel mai bun de existență.

Pe un alt nivel, energiile inferioare în scădere ar duce la o înălțare generală a vibrațiilor în beneficiul tuturor oamenilor. Gândiți-vă la pace și renunțați la toate gândurile de război și ajutați-vă să grăbiți timpul care se apropie când se vor produce schimbări puternice în beneficiul tuturor oamenilor.

Tehnologiile avansează într-un ritm surprinzător și, atunci când acestea sunt utilizate în beneficiul tuturor, standardul vieții se va schimba în bine, iar necesitățile vieții vor fi disponibile tuturor. Se întâmplă din cauza schimbărilor majore în modul în care lucrurile devin mai automatizate.

Voi deja vedeți unele progrese, dar există mult mai multe deja în uz în secret care vi se refuză. Astfel de situații vor înceta treptat să fie o problemă, întrucât operațiunile de război nu vor mai deveni necesare. Firește, fiecare planetă are nevoie de protecție generală chiar și în momente pașnice, dar nu va fi ținută de secret.

Între timp, schimbările vor continua până când se va rezolva totul, și veți avea o lume cu lideri care cooperează în mod deschis unul cu celălalt pentru pace. Guvernul mondial va funcționa bine în astfel de circumstanțe, deoarece este în mod evident avantajul tuturor.

Gândiți-vă dincolo de vechile căi, deoarece nu sunteți legați de ei acum și proiectați gânduri pozitive care sunt viziunea voastră asupra unui Pământ nou, pentru că vine. Deplasându-vă dincolo de marcator, ați câștigat dreptul de a vă deplasa înainte în vremuri mult mai bune și de a vă bucura de pace și de o viață frumoasa.

Vechiul amestec al pozitivului și al negativului nu mai este aplicabil și nu și-a mai revenit niciodată. Acest lucru va deveni mai evident odată cu trecerea timpului, dar trebuie să aveți răbdare, deoarece tocmai a apărut doar la orizont.

Capacitatea dvs. de a înțelege și înțelege pe deplin mesajele devine mult mai puternică. Aveți puterea de a influența ceea ce se întâmplă în viitor și este necesar ca Umanitatea să stabilească calea pe care trebuie să o faceți pentru a vă îndeplini așteptările pentru o existență pașnică și iubitoare. Acesta a fost întotdeauna planificat în acest fel, dar a fost pur și simplu un potențial care s-a bazat pe capacitatea dumneavoastră de a depăși provocările prezentate. Liberul arbitru este al tău și, deși planul este pentru evoluția ta, rămâne în mâinile tale.

Mulți dintre voi v-ați exprimat dorința de a vă alătura Forțelor de Lumină care monitorizează toate activitățile din Universul vostru. Acestea sunt ca și Gardieni Cosmici care se pot reloca în orice moment prin puterea gândirii și pot face față oricăror probleme care apar.

Cu toate acestea, munca lor este de a face față problemelor înainte ca acestea să devină serioase și au autoritatea de a depăși eforturile de a-și schimba activitățile sau de a ignora instrucțiunile lor. Legea Cosmică are prioritate față de alte considerente și face ca autoritatea lor să fie absolută. Există mereu ființe mai mari care mențin Legea și Ordinul în Univers și aceia care slujesc Lumina nu trebuie să aibă nici o îngrijorare cu privire la poziția lor proprie, care are mereu sprijinul lor.

Pământul dvs. a fost izolat de foarte mult timp, pentru a împiedica energiile inferioare să afecteze alte persoane care s-au mutat dincolo de nivelul tău. În schimb, este de asemenea să vă mențineți calea aleasă până la Înălțare și să opriți alte entități să interfereze în vreun fel care ar schimba rezultatul.

Evoluția dvs. a fost monitorizată îndeaproape de-a lungul timpului, pentru a vă asigura că ați progresat într-un mod natural care rezultă din propriile dvs. acțiuni și gânduri. De exemplu, pentru creditul dvs. ați depășit marcajul în 2012 și de ce vă aflați acum într-o situație mult mai bună, care vă oferă o mai mare libertate de alegere și mai mult ajutor pentru a vă călăuzi pe drum. Noi ezităm să spunem că nu puteți eșua, totuși calea a fost întocmită înaintea ta, dacă nu o vei lua.

Te las cu dragoste și binecuvântare, și poate Lumina să vă lumineze zilele și calea spre încheiere. Acest mesaj vine prin sinele meu superior, Sinele meu Dumnezeu, și fiecare suflet are aceeași legătură cu Dumnezeu.

În dragoste și lumină.

Mike Quinsey.

Puteți să vă abonați la lista de discuții pentru aceste mesaje accesând: www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html Faceți clic stânga pe titlul "Abonați-vă la Tree of the Golden Light Weekly Messages" și vă va duce la pagina de Abonare - du-te în partea de jos și sub titlul "etfirstcontact" introduceți adresa dvs. de e-mail de două ori conform solicitării. Veți primi o confirmare dacă reușiți. De asemenea, puteți să vă dezabonați de pe aceeași pagină

Vă rugăm să trimiteți orice întrebări și / sau comentarii la Mike la



Asta e tot pe azi.

Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...