luni, 23 martie 2020

Corona virus - adevăr sau manipulare - faceți ceva special



De mii de ani, în dimensiunea a treia oamenii au fost și sunt purtători de virusuri sau microbi. Unele se activează în diferite condiții prielnice, altele rămân inactive. Să mai luăm în calcul și laboratoarele de inginerie genetica în care așa ziși binevoitori amestecă diverse tulpini și avem o imagine completă a unui război biologic îndreptat împotriva omenirii. Sau poate voi nu faceți parte din omenire...

Interesele celor care au condus lumea sunt pe măsură, asa încât nu e greu de înțeles cum a apărut virusul. Chinezii au reușit sa-l elimine, mai rămân europenii și americanii, unde s-a manifestat mai târziu.

Faptul ca stăm izolați nu e rău, rău e ca sunt unii inconștienți. Ne ajută să medităm, sa ne gândim la nemurirea sufletului și aici din păcate se întâmplă mai mult la modul figurat deși ne-ar ajuta mai mult la propriu însă oamenii sunt așa cum spuneam mai înainte, inconștienți.

Ei bine, izolarea va forța lucrurile pentru a se trezi cei care trebuie să evolueze, restul probabil o vor face mai târziu sau deloc, eliberând astfel planeta. Oamenii vor înțelege în final că vor trebui să traiască altfel în viitor.

Ce nu spune nimeni, este faptul că distanța de 1,5 m pe care trebuie să o păstrăm intre noi pentru a evita contaminarea este tocmai cea care, o dată ce o reduci, presupune contactul cu aura celorlalți oameni, fapt care ar ajuta la trezirea în masă. Ori asta nu se vrea pentru că prin conectarea aurei se face și un transfer inconștient de energie și informație.

Stați în casă și prin informațiile oferite de mass-media se induce mai ușor frica, astfel încât să puteți fi controlați. Pentru că singurul control asupra maselor are loc prin frică. Așa se reduc drepturile, așa vă convinge că trebuie sa votați pe cine vor ei, să faceți ce vor ei. Indiferent pe cine ați vota tot ei numără voturile și tot ei își continuă programul de prostire a populației.

Însă un lucru nu ia în calcul, eliminarea fricii oamenilor. Ei speră că asta nu se va întâmpla. Totuși este cel mai simplu lucru posibil. Încrederea în Dumnezeu, Sursa, Creator, Univers, cum vreți s-o numiți, elimină frica.

Ei știu că sunt deja oameni treziți și vor sa evitați contactul cu ei. Acești oameni sunt deja scăpați de sub controlul lor. Însă internetul este o altă sursă de contact, e drept că are o eficiență redusă din punctul ăsta de vedere. Dacă invitați pe ceilalți sa citească aceste articole, iar oamenii vor conștientiza situația, rezultatele vor fi pe măsură, ducând la schimbări într-un timp mult mai scurt.

Modalități de a ajuta la eliminarea virusului

- Igiena corespunzătoare

- Păstrarea unei limite reduse a contactului cu ceilalți. Poți avea afecțiuni de care sa nu fii conștient și în contact cu virusul să suferi tu sau cei apropiați care au imunitate scăzută.

- Conștientizarea și eliminarea fricilor. O dată ce ai conștientizat, sunt multe tehnici despre eliminarea fricilor pe internet.

- Meditația. Găsiți milioane de informații pe internet despre cum să meditezi.

- Înțelegerea că televizorul și alte mijloace de informare în masă pot fi părtinitoare, prezentând doar interesul unei clici care conduce lumea.

- Gândirea pozitivă duce la creșterea vibrațiilor și reduce riscul de îmbolnăvire.

- Încrederea în cei care sunt treziți. Se pot cunoaște după comportament, exprimare, încercarea de a vă învăța cum să treceți peste aceste momente, diferit de cei din mass-media de masă. Tot ce aveți de făcut este sa gândiți și să alegeți liber pentru că pământul este o planetă a liberului arbitru.

- Informarea din surse diferite alternative. Acest lucru va ajuta la o părere obiectivă, total diferit de cea din mass-media.

- Solicitarea de ajutor a celor treziți, de lămuriri suplimentare. Cei treziți nu pot acționa asupra nimănui fără să le fie solicitat ajutorul. Intre ei pot fi vindecători, oameni cu puteri telepatice, clarviziune, claudicație, etc. Totuși, oricare din cei solicitați vor putea să vă informeze, să vă ofere soluții alternative.

Acestea mi-au venit în minte în timp ce am scris articolul. Poate și în mod sigur mai sunt și altele însă mă opresc aici. Acum aveți timp, stați în casă două săptămâni, poate va fi nevoie de mai mult, faceți ceva și pentru voi.

Ce se întâmplă dacă virusul este medicamentul pentru trezire?
Faceți ceva special de data asta, TREZIȚI-VA!!!

Să fiți iubiți!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...