duminică, 15 martie 2020

Noutati

Am sa va dau un articol tradus din engleza, in care e vorba de situatia din USA. Puteti compara adaugand faptul ca in Europa exista trupe americane pentru un anumit exercitiu. Acel exercitiu de fapt inseamna arestari in masa ale celor ce au condus pana acum lumea.

Stiu ca multora nu le vine sa creada insa acest lucru justifica acel "virus" pentru a tine lumea departe de aceste actiuni, de actiuni de steag fals. Cabala va fi invinsa cu propriile arme daca declaratiile din acest articol sunt in totalitate adevarate.

In alta ordine de idei, cei care sunt gata pentru ascensiune, vor simti in urmatoarele trei zile upgrade-uri, pregatiri pentru aceasta ascensiune.

In final va pun la dispozitie si linkul de unde au fost culese informatiile din articol.

Articol preluat si tradus din

operationdisclosure1.blogspot.com/2020/03/restored-republic-via-gcr-as-of-march_15.html



Păstrarea oamenilor departe de mulțimile mari minimizează drapelele false, împușcările în masă sau alte evenimente catastrofale. Nu pot face fotografii la școală dacă copiii nu sunt la școală. Având criza de CV permite POTUS să închidă granițele noastre, astfel încât Securitatea Interioară și armata noastră să se poată concentra pe păstrarea păcii. 

De asemenea, POTUS a spus că totul cu CV-ul se va încheia în aprilie. El a spus pentru că știe că este fals și intenționează să ia măsuri în martie, iar până în aprilie, publicul american va fi informat despre ce s-a întâmplat și de ce. India a avut o sărbătoare completă când POTUS a vizitat. Se datorează faptului că a încheiat o înțelegere cu India pentru a începe să producă multe dintre lucrurile pe care le-am avut China să producă ieftin și aceasta va ajuta India MULTE. Cred că liderul Chinei se ocupă de Trump, posibil.

Când Trump a vizitat China, l-a dus în Orașul Interzis și acest lucru nu a fost niciodată făcut cu un alt lider mondial; este probabil să aveți confidențialitate completă pentru a planifica China are, de asemenea, un stat profund, care este alături de actorii noștri ai CIA și ai Deep State; Clintons, Bidens, Romney, Feinstein și alții. Doug Collins, Matt Gaetz, Ted Cruz, Mike Pence, Mike Pompeo și Mark Meadows au fost expuși la CV. Ce modalitate mai bună de a explica absența lor viitoare în DC decât carantina la casele lor? Q deja ne-a spus când incep arestarile în masă, POTUS va ieși în siguranță în afara țării.

AF1 poate zbura continuu, dacă este nevoie, deoarece poate fi realimentat în aer. Președintele Trump îi ia pe membrii cabinetului prezent și viitor cu el în AF1 pentru a-i feri de calea răului și nu va avertiza pe nimeni că îi ia pe toți! El a anunțat deja că Mark Meadows va fi noul său șef de cabinet. „Centrele de carantină” au fost înființate în zonele în care concentrația de rechizitori sigilate este cea mai mare. Așa se explică de ce există o sârmă ghimpată înclinată spre interior la una pe care am văzut-o într-un videoclip. Acestea vor fi centre de detenție pentru mulți infractori și trădători. Ele pot fi chiar înființate ca închisori cu numărul mare de ele.

Gitmo a avut o actualizare de mai multe milioane de dolari finalizată. Un nou judecător principal a fost trimis la Gitmo. O mare parte din trupele noastre au fost trimise la Gitmo pentru o misiune de 2 ani în vara trecută. Au fost cheltuite milioane de dolari doar pentru modernizarea clădirilor Justiției și a birourilor de avocați de la Gitmo și o altă bază militară din SUA. Cred cu adevărat că Trump, Gen Kelly și Gen Mattis nu sunt în condiții rele. Cred că este totul un act de a-i scoate din DC și de a le permite să zboare sub radar, astfel încât să poată fi la Gitmo și la cealaltă bază pentru a pregăti tot ceea ce este creat pentru tribunalele militare.

Același lucru este valabil și pentru Sesiuni; el știe totul pentru că era AG în timp ce investigațiile se desfășurau și acuzațiile sigilate se ridicau. Probabil s-a recuzat din ancheta rusă pentru a se putea concentra asupra celorlalte investigații și a rechizitoriilor sigilate. Se presupune că a plecat în condiții proaste cu POTUS, dar voi paria că lucrează sub radar de când a părăsit DC pentru a pregăti totul. Trump a înlocuit mulți dintre judecătorii lui Obama și alții care nu ar face ceea ce trebuie atunci când are loc arestările în masă. A fost nevoie de mult timp pentru a le confirma și a le plasa strategic acolo unde vor fi necesare. Are majoritatea SCOTUSULUI.

Justice Roberts este extrem de compromisă și fie va fi înlocuită cu o altă justiție conservatoare, fie i s-a acordat o tranzacție pentru a se pronunța împotriva oricărei încercări de a opri justiția să fie servită criminalilor și trădătorilor din guvernul nostru. Au existat o mulțime de mișcări ale Gărzii Naționale și ale echipamentelor militare sub pretextul unui stat de urgență pentru CV. Aceștia se instalează pentru a ajuta la rezolvarea oricărei tulburări civile care vor apărea atunci când oamenii se vor elibera de arestări sau grupuri precum ANTIFA încearcă să înceapă probleme, deoarece Soros le-a plătit acest lucru.

Internetul, sau cel puțin toate rețelele de socializare, se vor întuneca, așa că nu vă panicați dacă se întâmplă. Nu va fi pentru totdeauna. Au testat eliminarea anumitor platforme și servicii celulare de câteva ori. Satelitele CIA au fost închise, astfel încât au fost orbiți. Mi se pare interesant și faptul că Gina Haspel a fost la ultima adresă SOTU zâmbind ureche la ureche. Directorii CIA rareori, dacă vreodată, participă la adresele SOTU. Regina Angliei a fost închisă în afara castelului Windsor, pe scurt, vineri, pentru prima dată. A fost un marker pentru a le spune celor care urmează Q că a venit timpul. 

Pace si liniste va urez!

Sa fiti iubiti!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...