duminică, 21 iulie 2019

Ziua în afara timpului - Transmisiune de Eliberare Planetară


de Jenji și Tribul White Wolf, 15 iulie 2019, matahariji.com


Dragi frați și surori,

Salutări ale celor mai mari. Vom veni acum în acest moment al vremii voastre, cu vestea că voi ați așteptat și ați rugat-o. A început acum cu seriozitate.

Vechile frecvențe care au ținut acest regat încuiate în matricea matură 3D au ajuns în zilele lor finale. Este important să vă reamintim că această etapă a Trezirii colective a Umanității va dezvălui adevăruri care vă vor șocuri cu totul în profunzime.

Cu toate acestea, acesta nu este locul pentru care să vorbim despre atrocitățile care sunt expuse în prezent. Toate mass-media de masă vor raporta despre dezmembrarea a ceea ce este cunoscut sub numele de Statul Profund - cabal.

Suntem în zilele de sfârșit ale lui Kali Yuga [- Evul Mediu -] și etapele de deschidere ale lui Satya Yuga - Epoca de Aur. Aceste două termene funcționează concomitent în acest moment și, prin urmare, este esențial să fiți conștienți în permanență de locul în care vă concentrați atenția și intenția atotputernică dată de Dumnezeu.

Vă sfătuim să nu alimentați temerile sau să vă răsfățați cu nici o poveste a victimelor în aceste energii, deoarece tot ceea ce vă concentrați va fi amplificată exponențial în acest climat energetic actual.


Eclipsa soarelui de săptămâna trecută în Cancer a fost extrem de puternică pentru mulți dintre noi, cei care se ridică. Și vă rog să știți că mulți dintre voi care sunteți încă în relații karmice 3D și nu ascultați și urmăriți inimile și intuiația sacră, vă rog să știți că sunteți testați acum la nucleul tău absolut.

Toți cei care se țin de aceste relații prin fapte false de credință și de sacrificiu vor trebui să treacă printr-o inițiativă mai dificilă de a se ajuta să se elibereze de aceste șabloane vechi obligatorii.

Aveți încredere în semnele pe care le transmiteți în mod continuu de sinele vostru superior. Dacă ignorați mesajele de sinele vostru superior, nu-l lăsați să aibă altă posibilitate decât să strige mai tare. Pentru unii, aceasta se va datora simptomelor fizice mai intense și situațiilor de urgență potențiale.

Bineînțeles, noi, în taramurile superioare, nu dorim să vedem asta pentru niciunul dintre voi și ne rugăm să ascultați și să luați aminte de îndrumarea că sinele vostru superior și echipa Galactică se revarsă acum asupra voastră.

Aceste energii nu mai sustin relatiile bazate pe dimensiuni tridimensionale, in special pentru cei 144.000 din primii tamponi.

[Nota editorului ~ Magenta Pixie și The Nine au spus că numărul este mult mai mare acum în acest post FaceBook .]


În fiecare zi ne apropiem de evenimentul cu bliț solar cunoscut în hinduism ca Samvartaka. Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, vă rugăm să știți că planul terestru este bombardat continuu cu particule de lumină fotonică care transformă fiecare ființă de pe Pământ, indiferent dacă sunt constient de ea sau nu.

În momentul evenimentului cu bliț solar, cei 144000 vor întâlni Poarta Luminii. Vom fi invitați să intrăm în Poarta Luminii și este important ca toate semințele de fermă să aibă încredere în acest proces și să se predea, știind că înălțimile noastre superioare ne vor scoate din moment pentru a implementa Arhitectura și Crearea corpurilor noastre de Lumină cristalină.

Vă rog să știți că toate vor rămâne conștiente în întreaga experiență a Înălțării (Poarta Luminii) și ceea ce se poate simți ca orele și orele sau chiar zilele în Tărâmurile Înalte poate avea loc într-o secundă pe Pământ.

Nimic de care nimeni nu trebuie să-și facă griji. Acest lucru a fost scris în toate Scripturile Sacre și în toate calendarele lungi. Acest lucru a fost cunoscut de culturile noastre indigene din vremuri imemorabile.

Pământul își schimbă densitatea de la cea de-a treia dimensiune la dimensiunea a 5-a. Acest lucru se întâmplă chiar acum, când Pământul se aliniază în mod succint pe sine însuși cu inima Soarelui Galactic, Alcyone. Pe măsură ce are loc această aliniere, omenirea este bombardată continuu cu raze gama. În multe privințe, aceste raze sunt foarte asemănătoare cu cheile care interacționează cu ADN-ul nostru blocat, trimițând informații ADN-ului nostru așa-numit "adormit" că este timpul să ieșim din starea lor inactivă, să ne lumineze și să acționăm.

Energiile cosmice se construiesc acum cu seriozitate spre Ziua în afara timpului.


Ziua în afara timpului este sărbătorită în calendarul Mayan ca Zi de resetare cosmică și marchează sfârșitul anului galactic și începutul noului an cosmic.

La această dată (25 iulie), suntem chemați să ne întâlnim pentru a ne ajuta echipele Galactice, în special cele din Lyra, Sirius, Arcturus și Pleiades, pentru a ajuta Gaia să elimine ultimele reziduri ale iluziei de control, frecvențele care au avut loc peste Umanitate în ultimii 14.000 de ani.

Un apel a ieșit din familia noastră Star Galactic pentru a se întâlni în Ziua în afara timpului pentru a ajuta la această împingere finală pentru a obține o eliberare totală planetară și personală.

Vă rog să știți că noi, echipajul de la sol, suntem chemați să venim împreună pentru a ne ajuta pe prietenii noștri galactici să elibereze complet și pe deplin ultimele reziduuri finale de control și manipulare din această energie veche, arhaică și întunecată.

Este important să știm că frații și surorile noastre superioare galactice ne cer pe planul pământesc să stabilizeze și să ancoreze aceste intenții energetice. Prin urmare, suntem invitați să avansăm ca o Umanitate Ascendentă Trezită pentru a ajuta familia noastră Star cu acest efort enorm.

Lucrarea pe care o vom face să o facem în aceste transmisiuni este pe planul eteric, unde are loc toată manifestarea. Prin urmare, vă rog să știți că ceea ce suntem chemați să facem pentru toți frații și surorile noastre este atât extrem de puternic și important, nu numai pe Pământ, ci și pe întregul multivers.

Ca oricând, toți cei care vin să participe la această transmisie vor primi invariabil un dar de bun augur pentru propria lor evoluție personală. Vă rugăm să știți că participarea la această lucrare accelerează în mod masiv evoluția și cronologia fiecăruia, permițându-ne să stabilizăm cu ușurință în conștiința a cincea dimensiune.


Acum suntem atât de aproape de evenimentul cu bliț solar, și este absolut necesar ca multe dintre cei 144000 să se fi stabilizat în conștiința dimensiunii a 5-a. Vă invităm pe toți cei care citiți aceste cuvinte să faceți acest lucru o prioritate cu intențiile dvs. de dimineață și să fiți deschisi la toate căile care vă vor ajuta să vă stabilizați pe deplin.

Noi cu adevărat trăim în cele mai interesante vremuri care au existat vreodată pe planul pământesc.
Vă rugăm să știți că nimic nu este întâmplător și că totul a fost pre-planificat. Creșterea colectivă divină a umanității este supravegheată în mod complicat de frații și surorile noastre arcturiene, care ne iubesc atât de adânc și care sunt supraveghetorii ascensiunii acestei planete în cea de-a 5-a dimensiune.

O amintire blândă că suntem în prezent în Poarta Stelară Sirius, care ne infuzează cu binecuvântări adânci și profunde și îi ajută pe mulți din Primii Lucrători în formarea formelor noastre luminoase cristaline ...

Energiile cosmice sunt acum clădirea noastră și alinierea noastră la Lionsgate 8: 8, care va da mărturie unui nivel absolut fără precedent de suflete duble venind în unire fizică.

Noi suntem cei pe care îi așteptăm toți. Noi chiar facem asta.

În dragoste și lumină veșnică ~ Jenji și tribul Lupul Alb

Fie ca lumina sa ne indrume! 

Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...