marți, 23 iulie 2019

White Hat Takeover!

Bun venit dragilor!

Sa aruncam o privire scurta asupra a ce se intampla in prezent in Statele asa zis Unite, pentru a intelege ce urmeaza sa se intample si la noi ca de altfel peste tot in lume. Cei sceptici vor spune ca ei nu cred. Si e treaba lor din moment ce nu le-a spus personal nimeni, nu i-a anuntat nici la stiri si nici pe Facebook sau sa lipeasca afise la avizier...  

Parca-i vad ca tot cei care au anuntat aceste evenimente vor fi cei vinovati pentru nestiinta lor ca nu a stat cineva sa le explice personal, practic si cu lux de amanunte ca 1 si cu 1 nu fac mereu 2.

White Hat Takeover! (Preluarea Palariilor Albe)

de Teri Wade, 
contribuabil scriitor, In5D.com

Dacă privești în urmă doar câțiva ani, lucrurile s-au schimbat, din cauza preluării pe care au realizat-o pălăriile albe. Ei ajută omenirea să ne aducă la o cronologie comună a Luminii.
Succesul preluării de către Palariile Albe în cadrul militarilor americani a fost un factor-cheie. Legea universală cosmică a fost cerută pentru a ajuta confidential specia noastră să declanșeze în mod confortabil schimbarea conștiinței și să facă o trecere globală către o cronologie a Luminii.
Acești oficiali de rang înalt ai armatei americane au început să-și dea seama ce se întâmplă și au decis să planifice o preluare a acestui Cabal global care ne-a distrus planeta prin războaiele lor. Administrația Trump a fost pusă în aplicare de către aceste pălării albe în vârful armatei americane pentru a elimina acest flagel global. Din nou, nimic nu este o coincidență . Plasarea lui Donald Trump și a administrației sale se desfășoară de zeci de ani.
Practic, aceste pălării albe au sprijinit rezistența acestui Cabal global. Prin urmare, haosul extrem de jucat în Statele Unite și pe scena mondială. A existat un refuz militar secret de a lua ordine pentru a merge la război cu Coreea de Nord. Confruntându-se cu o revoltă internă în armata americană, administrația Trump le-a ordonat necondiționat să stea pe loc.
Legea cosmică, Legea universală a fost acordată, iar Statele Unite au atins resurse suplimentare pentru a ajuta la această preluare care va ajuta umanitatea să fie direcționată către o cronologie a Luminii.
Călătorii în timp au fost înființați pentru această perioadă în istorie și pentru a ajuta la îndeplinirea acestei preluări de către White Hat. Ei au ales anumiți oameni care ar fi cei mai de succes și au cea mai mare pârghie pentru a orienta omenirea spre o trecere reușită la o cronologie bazată pe Lumină.
Unele instituții întunecate vor trebui să aștepte până când schimbarea va fi transformată sau distrusă din exterior. Cu toate acestea, mai multe instituții-cheie care se aflau sub conducerea lui Dark Hat (Palariilor Negre = Cabala) au fost vizate și preluate de conducerea White Hat. Guvernul Statelor Unite și armata Statelor Unite au fost preluate de conducerea White Hat.
Pălării albe prelucrează în primul rând și infiltrează proprietatea și comitetele directorilor acestor instituții de pălărie de culoare închisă. ET-urile reprezintă o parte importantă a acestui proces, incluzând tehnologii până acum avansate și disponibile oricărei instituții umane, astfel încât rezistența este inutilă.
 Odată ce proprietatea și conducerea White Hat sunt la bord, este foarte simplu să instalezi poziții de autoritate și de putere. (Cam la fel cum se procedeaza la noi in Romania de catre cei care ajung la putere) Optica poate fi foarte importantă! Înțeles, pălăriile întunecate, uneori existente, li se permite să continue să apară ca fiind responsabile în timpul zilei. Când schimbarea este inițiată, pălăriile albe vor lua măsuri și vor prelua toate pentru a se vedea.
Instituțiile pe care le vizează pălăriile albe sunt sistemele financiare mondiale care aduc schimbări financiare, care vor dezavantaja acest guvern secret închis și vor începe să pună în aplicare un sistem financiar mondial bazat pe lumină. Deci, orice organizație care sprijină existența întunericului este puternic orientată.
Mass-media este o alta si o resursa cheie care sustine acest program Intunecat. Multe dintre aceste conglomerate media sunt puternic orientate. Prin urmare, condamnarea aspru și sinceră a presei la președintele Trump.
După această schimbare bazată pe Lumină, va exista probabil un război al cuvintelor, o bătălie de informare între mass-media controlată Dark și media de preluare White Hat. Dar, nu va exista nici o îndoială rezultatul acestei bătălii. Chiar și un conglomerat media preluat de Pălării albe și trecerea la adevăr vor fi suficiente. În momentul schimbării, pălăriile albe vor prelua toate posturile in eter.
Schimbarea umană în Lumină este, de asemenea, vizată. Înseamnă că cei care și-au renegat promisiunea sau au îndoieli au fost eliminați sau înlocuiți. Curând, foarte curând, omenirea va fi in cea mai mare schimbare pe care o poate imagina vreodată.
O trecere de la cronologia curenta Intunecata la o cronologie a luminii. Această schimbare va fi inițiată de o echipă umană de politicieni, mass-media și oameni financiari, toate susținute de preluarea de către White Hat a mai multor instituții-cheie. Din nou, preluarea guvernului american și a armatei prin plasarea lui Donald Trump în poziția sa a fost o preluare a White Hat-ului.
În momentul schimbării, adevărul va fi spus tuturor și va fi anunțat la nivel mondial anunțul preluării de către White Hat. Libertatea pentru omenire și eliberarea planetei noastre vor fi anunțate.
Teri Wade
Click aici pentru mai multe articole de Teri Wade!
Vedeți videoclipuri EXCLUSIVE In5D și articole gratuite despre Patreon pentru o donație minimă! https://www.patreon.com/in5d
Acestea fiind spuse, va urez o trezire usoara in haosul in crestere.
Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Esti pe cont propriu

Anul 2020 a fost un pic diferit de ceea ce ai trait pana acum. Si vreau sa va spun fara sa va sperii ca lucrurile se schimba tot mai mult, p...